top of page

Montanas

How does the Montañas tour look like?

Once arrived we start with a welcome drink, a briefing about the Vespas, the do's and don'ts on the road, before starting the Vespas and cruising into a fantastic day. We start in the direction of Riogordo to continue to a very small remote village near Triana. Afterwards we cruise further towards Velez-Malaga where we can admire the beautiful plantations of avocados and mangoes. Next stop is the reservoir, La Viñuela, where we will have lunch in a cozy typical Spanish restaurant nearby. We continue by driving to Periana and defying the hairpin bends of "el Chino", up to an altitude of 1085m. Via Alfarnate we drive back to Alfarnatejo to enjoy a last drink together 

Solo: €95.00
Duo: €165.00

Belangrijk!

Om een ​​scooter te besturen, moet je ouder zijn dan 18 jaar en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Eerdere ervaring met het besturen van een scooter of motor is essentieel. Je moet bij het begin van de reis al een bekwame motorrijder zijn, anders is het risico op blessures en ziekenhuisopname te groot. Als je nog niet eerder op een scooter hebt gereden, moet je lessen nemen of ter plaatse een scooter huren en leren hoe je erop moet rijden voordat je op toer gaat.


Let op: we leren je niet hoe je een scooter moet besturen. Je moet aan het begin van de toer al een bekwame rijder zijn.


Je rijdt met een motorvoertuig op de openbare weg. Je bent verantwoordelijk voor je veiligheid maar ook voor de veiligheid van andere automobilisten, fietsers en voetgangers. Je moet de scooter kunnen besturen en vakkundig kunnen besturen. Als wij van mening zijn dat je rijvaardigheid jezelf en anderen in gevaar brengt, behouden wij ons het recht voor om de scooter van je af te nemen. In dat geval zullen wij je helpen om, op jouw kosten, een alternatief vervoermiddel zoals een taxi of een huurauto te regelen.

bottom of page