top of page

Pueblo 

What does the Pueblo tour look like?

The tour starts with a welcome drink and a briefing on the Vespas, the do's and don'ts on the road, and then start the Vespas to start a fantastic day. 
After half an hour we provide a first drinking stop at Colmenar, then we continue via the Montes de Malaga to enjoy the views and stop to take beautiful pictures.
Then it's time to enjoy lunch in Comares, in a typical Spanish restaurant, selecting some traditional tapas or a traditional dish. After lunch we make time for a walk through the village. Afterwards we drive along the beautiful avocado and mango plantations and then return to Alfarnatejo to enjoy a farewell drink together.

Solo: €95.00
Duo: €165.00

Belangrijk!

Om een ​​scooter te besturen, moet je ouder zijn dan 18 jaar en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Eerdere ervaring met het besturen van een scooter of motor is essentieel. Je moet bij het begin van de reis al een bekwame motorrijder zijn, anders is het risico op blessures en ziekenhuisopname te groot. Als je nog niet eerder op een scooter hebt gereden, moet je lessen nemen of ter plaatse een scooter huren en leren hoe je erop moet rijden voordat je op toer gaat.


Let op: we leren je niet hoe je een scooter moet besturen. Je moet aan het begin van de toer al een bekwame rijder zijn.


Je rijdt met een motorvoertuig op de openbare weg. Je bent verantwoordelijk voor je veiligheid maar ook voor de veiligheid van andere automobilisten, fietsers en voetgangers. Je moet de scooter kunnen besturen en vakkundig kunnen besturen. Als wij van mening zijn dat je rijvaardigheid jezelf en anderen in gevaar brengt, behouden wij ons het recht voor om de scooter van je af te nemen. In dat geval zullen wij je helpen om, op jouw kosten, een alternatief vervoermiddel zoals een taxi of een huurauto te regelen.

bottom of page