top of page
WhatsApp Image 2022-01-05 at 10.27.03.jpeg

Vistas

What does the Vistas tour look like?

Once arrived we start with a welcome drink, a briefing about the Vespas, the do's and don'ts on the road, before starting the Vespas and cruising into a fantastic morning or afternoon. We start towards Riogordo to continue along the 'old road' to Colmenar where we stop just outside the village for a drink.

Afterwards, we cruise on to see the 'Sierra de Camorolos' on the left and the 'Tajo del Fraile' on the right towards Alfarnate, one of the five 'Magic Villages' of Malaga, to find and trace our way back to Alfarnatejo to enjoy a last drink

Solo: €65.00
Duo: €110.00

WhatsApp Image 2022-01-05 at 10.28.31 (1).jpeg

Belangrijk!

Om een ​​scooter te besturen, moet je ouder zijn dan 18 jaar en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Eerdere ervaring met het besturen van een scooter of motor is essentieel. Je moet bij het begin van de reis al een bekwame motorrijder zijn, anders is het risico op blessures en ziekenhuisopname te groot. Als je nog niet eerder op een scooter hebt gereden, moet je lessen nemen of ter plaatse een scooter huren en leren hoe je erop moet rijden voordat je op toer gaat.


Let op: we leren je niet hoe je een scooter moet besturen. Je moet aan het begin van de toer al een bekwame rijder zijn.


Je rijdt met een motorvoertuig op de openbare weg. Je bent verantwoordelijk voor je veiligheid maar ook voor de veiligheid van andere automobilisten, fietsers en voetgangers. Je moet de scooter kunnen besturen en vakkundig kunnen besturen. Als wij van mening zijn dat je rijvaardigheid jezelf en anderen in gevaar brengt, behouden wij ons het recht voor om de scooter van je af te nemen. In dat geval zullen wij je helpen om, op jouw kosten, een alternatief vervoermiddel zoals een taxi of een huurauto te regelen.

bottom of page